Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Trouwringen

Trouwringen worden gezien als een symbool van bezegeling van de liefde tussen twee mensen, waar men, zeker tegenwoordig, een eigen invulling aan wil geven door het heel persoonlijk, op het lijf geschreven, ringen van te maken. Ik als goudsmid ben dan de aangewezen persoon om hen daar bij te helpen en adviseren.

Trouwring ontwerpen

Door met de mensen aan tafel te gaan zitten en een persoonlijk gesprek te voeren kom je er achter waar hun voorkeur qua ontwerp en materialen naar uitgaat. Ook door enkele voorbeelden te tonen, kunnen mensen zich wat beter voorstellen hoe een ring eruit komt te zien. Het is ook heel lastig je vanuit ’t platte vlak, in te beelden hoe ’n ring er ruimtelijk uitziet, temeer omdat je veelal uitgaat van ’n bovenaanzicht van ’n ontwerp.

Trouwring materialen

Er kunnen verschillende materialen gebruikt worden als basis voor trouwringen oa. zilver, geelgoud, witgoud, roodgoud evt. kun je ook titanium gebruiken, alleen is dit materiaal niet te solderen en moeilijker te bewerken is, waardoor de mogelijkheden beperkt zijn.

De verschillende materialen zijn goed samen te combineren, evt. aangevuld met ’n edelsteen, waarvan de diamant de meest voorkomende is, vanwege zijn hardheid ,mooie glans en lichtinval. Uiteraard kunnen desgewenst alle edelstenen in een ring gezet worden, waar echter wel naar gekeken moet worden is de hardheid, hoe zachter de steen, hoe sneller deze slijt.

Het is mooi als je er iets heel persoonlijks van kunt maken, op ’t lijf geschreven, en daar werk ik ook samen met de klant naar toe, per slot is ’t de bedoeling dat deze ringen voor lange tijd met veel genot en comfort gedragen gaan worden.

Trouwring van oud goud

Het is eveneens mogelijk om OUD GOUD, waar vaak emotionele waarde aanzitten te gebruiken voor de nieuw te creëren ringen. Of gebruik maken van de vingerafdruk van je partner, een wel heel persoonlijke manier om de liefde en trouw aan elkaar te tonen.

Foto's

Ik laat u graag mijn creaties en werken in volle glorie zien.

Daarom heb ik op de pagina "Slideshows" een aantal fotoseries verzameld.

Kijk daar eens rustig naar.

Klik hier!

Openingstijden

 

Alle dagen op afspraak geopend.
Als extra service kan ik bij u thuis komen om sierraden werk te bespreken of op te halen.
Langs komen in het atelier mag natuurlijk altijd.

Goudsmid Luciënne van der Werf
Copyright © 2021 Goudsmid Luciënne van der Werf
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren