Over Luciënne van der Werf

Sinds 1 september 2007 ben ik gevestigd in Maasbracht als officieel erkend goudsmid.

De mogelijkheden bij Goudsmid van der Werf zijn zeer uitgebreid. Zo kun je bij mij terecht voor de meest uiteenlopende sieraden, op maat gemaakt van goud, zilver, witgoud of een combinatie van deze edelmetalen.

Na een eerste gesprek worden de mogelijkheden besproken, waarbij de wens van de klant uitgangspunt vormt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om “oud” goud om te laten smelten en er vervolgens oorbellen, een halssieraad, ring of andersoortig sieraad van te maken. De mogelijkheden zijn legio en variëren van klassiek tot modern.

Mijn filosofie

Ik geloof dat elke vrouw uniek is en ‘n eigen charisma heeft wat ik kan accentueren, door een zelfgecreëerd zeer persoonlijk sieraad….

En hierdoor is mijn doelstelling om sieraden te maken met een eigen vormgeving en uitstraling. Die sieraden zijn bedoeld voor mensen met karakter die weten wat ze willen en daar ook voor uitkomen.

Inspiratie en enthousiasme zijn daarbij voor mij zeer belangrijk, evenals gedegen vakkennis, die ik opgedaan heb aan de vakschool Schoonhoven en inmiddels met zo’n 25 jaar ervaring, een bijzondere manier van presenteren en een zeer goede service naar de klanten toe.

Mijn sieraden worden in een kleine oplage of uniek voor u gemaakt.

Foto's

Ik laat u graag mijn creaties en werken in volle glorie zien.

Daarom heb ik op de pagina "Slideshows" een aantal fotoseries verzameld.

Kijk daar eens rustig naar.

Klik hier!