Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Luciënne van der Werf

Sinds 1 september 2007 ben ik gevestigd in Maasbracht als officieel erkend goudsmid.

De mogelijkheden bij Goudsmid van der Werf zijn zeer uitgebreid. Zo kun je bij mij terecht voor de meest uiteenlopende sieraden, op maat gemaakt van goud, zilver, witgoud of een combinatie van deze edelmetalen.

Na een eerste gesprek worden de mogelijkheden besproken, waarbij de wens van de klant uitgangspunt vormt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om “oud” goud om te laten smelten en er vervolgens oorbellen, een halssieraad, ring of andersoortig sieraad van te maken. De mogelijkheden zijn legio en variëren van klassiek tot modern.

Een van mijn specialiteiten is het zetten van stenen in sieraden en naamhangers in diverse edelmetalen. Ook op dit gebied is er veel mogelijk. Ik werk altijd klantgericht, getuige het bezoek aan huis en het duidelijk vertalen van de wensen van de klant in een uniek sieraad.

Heeft U niet direct een sieraad in gedachten, maar wilt U wel een orgineel eindresultaat? Geen probleem, ik heb 1001 ideeën waaruit -samen met de klant- een uniek ontwerp gekozen kan worden.

Naast de “traditionele”sieraden kunt U ook terecht voor een zogenaamd “urnhangertje". Op deze manier is het mogelijk om een dierbare altijd bij zich te dragen. Ook op dit gebied zijn er tal van mogelijkheden. Na een eerste gesprek wordt er op papier een ontwerp gemaakt aan de hand van de gegevens van de klant. Dit wordt vervolgens uitgewerkt tot een prachtig sieraad.

 

Mijn filosofie

Ik geloof dat elke vrouw uniek is en ‘n eigen charisma heeft wat ik kan accentueren, door een zelfgecreëerd zeer persoonlijk sieraad….

En hierdoor is mijn doelstelling om sieraden te maken met een eigen vormgeving en uitstraling. Die sieraden zijn bedoeld voor mensen met karakter die weten wat ze willen en daar ook voor uitkomen.

Inspiratie en enthousiasme zijn daarbij voor mij zeer belangrijk, evenals gedegen vakkennis, die ik opgedaan heb aan de vakschool Schoonhoven en inmiddels met zo’n 25 jaar ervaring, een bijzondere manier van presenteren en een zeer goede service naar de klanten toe.

Mijn sieraden worden in een kleine oplage of uniek voor u gemaakt.

Foto's

Ik laat u graag mijn creaties en werken in volle glorie zien.

Daarom heb ik op de pagina "Slideshows" een aantal fotoseries verzameld.

Kijk daar eens rustig naar.

Klik hier!

Openingstijden


Alle dagen op afspraak geopend.
Als extra service kan ik bij u thuis komen om sieraden werk te bespreken of op te halen.
Langs komen in het atelier mag natuurlijk altijd.

Ook bereikbaar via;

WHATSAPP : 097032170049

 

Goudsmid Luciënne van der Werf
Copyright © 2023 Goudsmid Luciënne van der Werf
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren